Ivetić izabran za novog kapitena Slobode

Sloboda dobila novog kapitena

Ivetić izabran za novog kapitena Slobode

Novi igrač Slobode Perica Ivetić dobio je čast da u nastavku sezone predvodi crveno-crne kao kapiten.

Odlaskom Amera Ordagića u Brann, Slavko Petrović je dobio zadatak izabrati novog kapitena, a tu je čast dodijelio 31-godišnjem Perici Ivetiću koji se tuzlanskom timu priključio početkom januara.

"Šef me odabrao za kapitena i ja mislim da je to, prije svega, jedna velika čast. Mogu obećati sa svoje strane da ću maksimalno, profesionalno izvršavati sve soje obaveze i da ću se sada još više posvetiti cjelokupnoj ekipi. Cilj mi je motivisati mlađe igrače, biti primjer u radu i da jednostavno izvučem iz njih maksimum, te da starije igrače motivišem i da svi budemo jedna cjelina pred koju je postavljen jasan cilj, a to je opstanak", kazao je Ivetić za klupsku stranicu, pa dodao:

"Sada se Sloboda nalazi na jednom mjestu, koje je sramota svih nas, jer ovom klubu je mjesto u Ligi za prvaka i među prva tri ili četiri u našoj zemlji", dodao je.

Ivetić je na Tušanj došao kao slobodan igrač iz FK Sarajevo.

"Od svih klubova koji su bili u opciji, ja sam izabrao Tuzlu, dakle sredinu gdje sam već dokazan i u kojoj će mi ovaj put biti, ja se nadam, mnogo bolje i uspješnije."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, fudbaleri Slobode proteklih dana vrijedno rade u Tuzli gdje su započeli prvi dio priprema koji će trajati do 24. januara, kada će ekipa otputovati na drugi dio priprema u Tursku.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi