Sloboda bolja od Proletera, sudija zbog oštre igre ranije završio meč
Tuzlaci su slavili u prvoj prijateljskoj utakmici

Pripreme tuzlanskog premijerligaša

Sloboda bolja od Proletera, sudija zbog oštre igre ranije završio meč

E. Dindić, foto: E. Dindić

Sloboda je danas na pomoćnom stadionu odigrala prijateljski meč sa Proleterom iz tuzlanskog naselja Slavinovići. Izabranici Slavka Petrovića na kraju su slavili pobjedu rezultatom 3:1.

Tuzlanski premijerligaš igrao je sa dva sastava. U prvom poluvremenu startali su: Muminović, Beganović, Ignjatović, Škahić, Ivetić, Grahovac, Bahtić, Osmanagić, Todorović, Husić, Smajić. Ovaj tim je postigao sva tri gola za crveno - crne, a strijelci su bili Smajić, Todorović i Bahtić.

U drugom poluvremenu šansu za igru su dobili Hadžić, Salihović, Lazevski, Ćulum, Omerović, D. Hodžić, A. Hodžić, Kurtalić, Dej. Todorović, Hajdarević, Kolaković, Omerović. Nisu bili efikasni, ali zato jeste Proleter koji je preko Jaganjca postavio konačnih 3:1.

Dodajmo da je meč trajao kraće od 90 minuta jer je zbog grubih startova Proletera, te koškanja nakon starta nad Lazevskim, sudija odlučio ranije okončati susret.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi