Ivetić: Nismo imali sreće, falio nam je i Amer Bekić

Slobodi bod protiv Veleža

Ivetić: Nismo imali sreće, falio nam je i Amer Bekić

E. Škorić

Sloboda je danas ugostila Velež i u jednoj teškoj utakmici osvojila bod (0:0).

Imala je Sloboda svoje šanse, Velež svoje, na kraju bez pobjednika.

"Teška i borbena utakmica iza nas. Velež je nakon tri poraza morao da odigra čvršće i bolje nego do sada. Stali su dole, zatvorili se i čekali šansu iz kontre. Imali su jednu šansu, imali smo i mi. Pokušavali smo da dođemo u neke šanse i da ih realizujemo. Nismo uspjeli, nismo imali sreće, a sigurno da nam je falio i Amer Bekić, ali mlada smo ekipa. Idemo od utakmice do utakmice da igramo fudbal", rekao je Ivetić, dodavši:

"Čeka nas još jedan derbi starih rivala, jedna dobra utakmica na Grbavici. Spremat ćemo se za taj meč i da se pokušamo predstaviti u što boljem svjetlu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mostar
E kako te Nije stid Kao prvo trebo si bit iskljucen kako si guro Zvonica Kao drugo prvo Pol smo trebali zavrsit 3-1 za nas po sto postotnim sansama sto nismo pitaj Brandoa Fajica sativa I cosicev cisti promasaj
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi