Ivetić sve bliže povratku u bivši klub: "Pregovori su u završnoj fazi"
Ivetić vjeruje da mu Sarajevo neće praviti probleme, odnosno da može otići bez obeštećenja (Foto: T. Hebib)

Pregovori u završnoj fazi

Ivetić sve bliže povratku u bivši klub: "Pregovori su u završnoj fazi"

Tridesetjednogodišnji defanzivac Perica Ivetić sve je bliže odlasku iz FK Sarajevo. Iako sa bordo klubom ima ugovor do ljeta 2018. godine, Ivetić će najvjerovatnije prijevremeno napustiti Koševo i vratiti se tamo gdje je i započeo karijeru. 

Naime, Ivetić je već neko vrijeme u pregovorima sa čelnicima Borca, a da je transfer pred realizacijom potvrdio je i trener premijerligaša iz Banjaluke Igor Janković. Prema njegovim riječima, pregovori su u završnoj fazi. 

"U završnoj fazi pregovora smo sa Pericom Ivetićem i on bi trebao da postane naš član. U potrazi smo za još dva igrača, a to su napadač i štoper. Još nema ništa konkretno, ali očekujem da ovo pitanje brzo riješimo i tako se kompletiramo prije odlaska za Sloveniju", kazao je Janković, prenosi Glas Srpske.

Ivetić je još ranije kazao kako vjeruje da mu Sarajevo neće praviti probleme, odnosno da može otići bez obeštećenja, budući da je već u poznim igračkim godinama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ove sezone Ivetić je kao igrač Sarajeva odigrao 14 prvenstvenih utakmica, od čega je sedam puta bio starter, a na svom kontu ima i jedan gol.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi