Stojčev se vraća u BiH, ali ne na Koševo?

Predstavljao bi veliko pojačanje

Stojčev se vraća u BiH, ali ne na Koševo? · Saznajemo

Iako se u posljednje vrijeme najviše povezuje sa prelaskom u Sarajevo, čini se da će Miloš Stojčev doći u BiH, ali zaobići Koševo.

Kako saznaje SportSport.ba, s ovim 30-godišnjim srbijanskim fudbalerom u kontakt su stupili čelnici aktuelnog bh. prvaka Zrinjskog i namjeravaju ga ove zime dovesti u svoje redove. 

Stojčev posjeduje iskustvo igranja u BH Telecom Premijer ligi BiH, pa bi sasvim sigurno bio od velike važnosti za ekipu Blaža Sliškovića, no u ovom trenutku transfer je još uvijek daleko od realizacije.

Inače, Stojčev je trenutno vezan ugovorom za Platanias do juna 2018. godine, ali budući da se ove sezone nije mnogo naigrao, Grci mu ne bi pravili problem ukoliko bi se prijevremeno odlučio za promjenu sredine.

Na premijerligaškim terenima Stojčev je ranije igrao s velikim uspjehom. Sa Sarajevom je, podsjećamo, osvojio Kup BiH 2014. godine, kao i šampionsku titulu godinu dana kasnije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jadnimi
Stojcev i Bilbija "igraju na istoj poziciji", i "normalno" je da Stojcev zamijeni Bilbiju
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije