Ivetić: Titulu smo izgubili protiv Krupe i Radnika

Nakon poraza u Mostaru

Ivetić: Titulu smo izgubili protiv Krupe i Radnika

M. Maksimović

Sarajevo je u najljepšoj utakmici kola izgubilo od Zrinjskog u Mostaru i tako praktično izgubilo izglede da se okiti titulom prvaka naše zemlje.

Perica Ivetić je igrao dobar meč u Mostaru, a nakon meča u izjavi za Spostsport.ba naveo je da je Sarajevo večeras igralo hrabro,  na sve ili ništa, s ciljem da pobijedi.

“Fudbal je takav, Zrinjski je večeras imao više sreće i pobijedio, iako ne bi bilo nezasluženo da smo mi pobijedili. Sve što su šutnuli ka golu, završilo je u mreži. Nažalost, večerašnjim porazom daleko smo od titule koju nismo izgubili u Mostaru već na domaćim mečevima protiv Krupe i Radnika u kojima smo bili bolji i koje smo morali pobijediti“, rekao je Ivetić, te najavio mečeve koji slijede.

“Najvažnija sedmica za nas dolazi. Prije svega želimo pobijediti u Kupu i sezonu završiti s trofejom, a potom vjerne navijače obradovati i pobjedom na derbiju. Moramo zbiti redove i biti pravi“, dodao je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi