Ivica Bonić novi trener Novog Travnika

Naslijedio Jasmina Džidića

Ivica Bonić novi trener Novog Travnika

Nogometni klub Novi Travnik angažovao je Ivicu Bonića za novog šefa stručnog štaba s kojim će ući u nastavak sezone u Prvoj ligi Federacije BiH.

Novi Travnik je nakon poraza od Igmana iz Konjica sporazumno raskinuo ugovor sa dotadašnjim trenerom Jasminom Džidićem, kojeg će na klupi naslijediti 49-godišnji Ivica Bonić.

Bonić je prošle sezone predvodio Vitez s kojim je ispao iz Premijer lige BiH, a sada će u novom klubu imati zadatak da održi status prvoligaša.

"Jutros sam bio na razgovoru sa čelnicima Novog Travnika i uspješno smo dogovorili saradnju", kratko je poručio Bonić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nakon pet odigranih utakmica u Prvoj ligi FBiH, Novi Travnik je jedini tim bez pobjede i na posljednjem je mjestu sa dva osvojena boda. Priliku za prvi trijumf imat će za vikend na svom terenu protiv Goražda.

Promo

Top Komentari

Bernad Babic-Matkovic
Prijatelju zelim ti sve najbolje najveci navijac cu biti novog zbog tebe
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi