11

Komentari (11)

Kremenko
Vice HItler ne gubi vrijeme
Mackintosh
Bio bih prezadovoljan bodom na otvaranju protiv Borca.
samoLagano
Dobro dosao u BiH kralju
emadsarajevo2021
Treba Želju i ovako oslabiti uz sudiju Bandica male su šanse. Savez to radi smišljeno po direktivi Vice a razni Pilavi, Dzemidzici i Hodzici kroje kako gazda kaže. Primili Leotarov stadion pa sad nemaju stolica za prvu utakmicu. Smiješni su vise u kriminalu
E.Car
Mladost je Real Madrid za Leotar!!! A neće dugo ni njihovo, jači je Željo i Sarajevo i svi bh veliki klubovi od vice i njegovih potrcka, samo da se vrate navijači, naša snaga.
HUNTER
@E.Car moramo se izdići iznad svega i pobijediti ovo zlo koje nas je snašlo dolaskom teletabisa Vice. Vidiš kako sistematski i planski uništava sve što ne dolazi iz njegovog entiteta. Ja kao navijač Sarajeva kažem i ubijeđen sam ako se velika petorka udruži (naravno u obzir dolaze i svi klubovi koji imaju dobre namjere) da možemo srušiti ovaj nakaradni savez.
RollingBlunt
Dobrodosao u BiH, gdje logika prestaje- pocinje BiH
Taceoni
Sve je bpgami kako stvari stoje upitno?????
kondor11
Ne znam samo kako ste licencu dobili strumfovi
E.Car
O čemu pričaš???? Manji dug imamo od Borca pa njima svi mogu biti registrovani.
nikobolji
Pa igra protiv Borca, treba oslabiti ekipu. Vico king
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti