Ivković se nada ostanku u mostarskom Veležu
FOTO: Bug.ba

Mladi nogometaš na probi

Ivković se nada ostanku u mostarskom Veležu

Samir Mlaćo

Nogometaši Veleža jučer su savladali NK Neretvanac sa 3:2, iako su gosti nakon prvog poluvremena imali vodstvo od 2:0.

Mostarci su u drugom poluvremenu zaigrali u izmijenjenom sastavu, a u 60. minuti prelijepim pogotkom aplauze navijača zaradio je mladi Kenan Ivković koji se nalazi na probnom radu. Ivković je nastupao za bugojansku Iskru, gdje je i ponikao, a radi se 21-godišnjaku pred kojim je svjetla budućnost.

Jučerašnjim preciznim udarcem sa 20-tak metara načeo je Neretvanac, a zatim su Rođeni sa još dva pogotka napravili potpuni preokret.

Ivković je za SportSport.ba kazao da je zadovoljan kako je odigrao jučerašnju utakmicu, te da će učiniti sve da se dokaže treneru Ibri Rahimiću i tako u budućnosti nosi dres jednog od najvećih klubova u našoj zemlji. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U Prvoj ligi Federacije ovo ne bi bilo njegovo prvo iskustvo s obzirom da je već u ovom rangu takmičenju sa velikim uspjehom nosio dres Iskre.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi