Ivo Grbić novi golman Atletico Madrida

Sjajan posao Lokomotive

Ivo Grbić novi golman Atletico Madrida · Zvanično

E. Oštraković

Kao što je ranije i najavljeno, Ivan Grbić novi je golman Atletico Madrida.

On je danas i zvanično predstavljen kao novi golman kluba iz Španije, a Lokomotiva je na njegovoj prodaji zaradila 3.5 miliona eura.

Osim toga Lokomotiva će moći zaraditi dodatni novac zbog raznih bonusa, a imaju obećane i procente od naredne prodaje Grbića.

Također, Lokomotiva je dobila i zamjenu za Grbića, a to je dosadašnji golman Atletico Madrida dos Santos.

On je potpisao ugovor na dvije i po godine sa Lokomotivom, te se može reći da je tim iz Zagreba napravio sjajan posao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Golman će odmah biti registrovan, te će biti u konkurenciju za sastav Lokomotive u drugom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka.

Promo

Top Komentari

Prazina
Poslije Rijeke, Osijeka, Hajduka, Dinama, Zagreba, Varteksa i Slavena, Lokomotiva je najbolji klub u Hrvatskoj. Tako da je ovaj transfer od nekoliko miliona eurića sitnica za LZ
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti