Korona u Lokomotivi, da li će biti izbačeni iz Evrope?
FOTO: NK Lokomotiva

Potvrđeno iz kluba

Korona u Lokomotivi, da li će biti izbačeni iz Evrope?

S. Mlaćo

Veliki problemi nastali su u HNK Lokomotiva Zagreb. Ovaj tim je izborio nastup u Evropi, no sada je sve upitno.

Nakon što je jedan nogometaš pozitivan na koronavirus, urađena su dodatna testiranja.

Ona su donijela loše vijesti. Pozitivna su još četvorica. Zbog toga je otkazan današnji trening, a upitan je i duel sa Dinamom sutra.

Veliko je pitanje da li će Lokomotiva uopšte igrati drugo pretkolo Lige prvaka protiv bečkog Rapida 25. augusta.

UEFA je prije par dana iz takmičenja izbacila kosovsku Dritu koja je imala zaražene igrače, pa su u hrvatskom klubu veoma zabrinuti.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Rezultati jučerašnjih testiranja pokazala su kako su četvorica nogometaša pozitivna na COVID19. Od toga tri nogometaša NK Lokomotive, te jedan nogometaš koji se trenutno nalazi na probi u NK Lokomotivi.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitet zaraženih osoba", istakli su iz Lokomotive.

Top Komentari

pero98
Moguće je da budu izbačeni a protiv Dinama je sasvim svejedno da li će igrat ili ne kad će izgubiti utakmicu.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi