Ivo Ištuk dobio posao u Bosni iz Visokog

Postao koordinator omladinskog pogona

Ivo Ištuk dobio posao u Bosni iz Visokog

Upravni odbor NK Bosna Visoko postigao je dogovor sa Ivom Ištukom, koji će u budućnosti biti na poziciji koordinatora omladinskog pogona ovog kluba.

Ivo Ištuk je jedan od najtrofejnijih trenera u BiH i nekadašnji asistent Fuada Muzurovića u A selekciji BiH, a u karijeri je radio u klubovima kao što su NK Čelik, HNK Rijeka, NK Široki Brijeg, FK Željezničar, NK Imotski, NK Brotnjo, NK Bosna i NK Posušje. 

"Prepoznao sam ambicije kluba i želju Uprave kluba i veoma brzo sam prihvatio ovaj zadatak. Ovaj klub ima pozitivnu priču, a omladinski pogon je segment bez kojeg se ne može", rekao je Ivo Ištuk, te dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Imamo odlične uslove za rad, jednu od najboljih infrastruktura u okruženju i nadam se da ćemo svi zajedno napraviti željene rezultate a to je  da stvorimo respektabilne omladinske timove iz kojih ćemo moći da kreiramo igrače koji će u narednom periodu da igraju za prvi tim".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi