Ivo Ištuk pronašao novi trenerski angažman u BiH

Preuzeo Slogu iz Ljubuškog

Ivo Ištuk pronašao novi trenerski angažman u BiH

Trofejni trener Ivo Ištuk je nakon nekoliko godina izbivanja sa domaćih terena ponovo našao trenerski angažman u Bosni i Hercegovini.

Nekadašnji trener Širokog Brijega, Željezničara, Čelika, Rijeke i još mnogih klubova će u narednom periodu sa klupe predvoditi Slogu iz Ljubuškog.

Ovaj klub je u prva tri kola takmičenja u 1. ligi Federacije Bosne i Hercegovine upisao dva poraza, pa je došlo do smjene Damira Vučića i njegovog pomoćnika Tomislava Raguža.

Ištuk je u svojoj dugogodišnjoj trenerskoj karijeri osvojio tri naslova prvaka Bosne i Hercegovine, i to sa Brotnjom, Bosnom i Širokim Brijegom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.