Iz Alanyaspora zabranili Sušiću da daje izjave

U klubu žele mir

Iz Alanyaspora zabranili Sušiću da daje izjave

Bivši selektor bh. reprezentacije Safet Sušić odnedavno je trener turskog Alanyaspora.

Ovaj klub u posljednje vrijeme bilježi loše rezultate i svaka sljedeća utakmica mogla bi biti presudna u konačnoj borbi za opstanak u Super ligi, a čelnici Alanyaspora žele u miru dočekati susret sa Genclerbirligijem.

Iz tog razloga, iz Alanyaspora su Sušiću privremeno zabranili da daje izjave za medije, zbog čega i nije davao intervjue po dolasku u Tursku.

Safet Sušić će na utakmici sa Genclerbirligijem prvi put voditi svoj tim sa klupe nakon što je sa tribina odgledao gostujući poraz od Antalyaspora (2:1).

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Nakon 19 odigranih kola Alanyaspor se nalazi na 15. mjestu sa samo jednim bodom više od Adanaspora, koji se nalazi u zoni ispadanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti