Iz Arsenala objasnili zašto David Luiz večeras ne igra protiv Leedsa

Odsutan iz opravdanih razloga

Iz Arsenala objasnili zašto David Luiz večeras ne igra protiv Leedsa

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala večeras igraju u gostima protiv Leedsa meč devetog kola Premiershipa.

Mikel Arteta je imao dosta problema sa sastavom tima zbog igrača koji su zaraženi koronavirusom. Španski stručnjak je u posljednji trenutak ostao i bez Davida Luiza koji je trebao igrati od prve minute.

Međutim, iz londonskog kluba su prije nekoliko trenutaka objavili da Brazilac neće biti u konkurenciji za meč, ali da za to ima opravdan razlog.

Naime, Luiz je danas postao otac jer je njegova supruga na svijet donijela kćerku. Iz Arsenala su mu dali dozvolu da propusti večerašnji meč kako bi bio sa svojom porodicom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi