Iz Barce poručili: Rafinha može u Inter, ali pod jednim uslovom

Odredili cijenu za Brazilca

Iz Barce poručili: Rafinha može u Inter, ali pod jednim uslovom

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Rafinha početkom ove godine odlučio je napustiti Barcelonu i otići u Inter na posudbu do kraja ove sezone.

Rafinha je želio konačno da dobije minutažu kojom će se nametnuti selektoru Brazila pred Svjetsko prvenstvo, a u Interu je pružio nekoliko dobrih partija. Čelni ljudi milanskog kluba su zadovoljni igrama Rafinha i odlučni su da ga na kraju sezone zadrže u svojim redovima.

Olakšanje za Inter je činjenica da Barcelona baš i ne želi da se Rafinha vrati jer je Ernesto Valverde poručio da neće računati na ovog igrača. Ipak, iz katalonskog kluba su jasno dali do znanja Interu da to neće biti razlog da oni smanje cijenu za Rafinhu.

Kako piše Mundo Deportivo iz Barcelone su saopštili da su spremni na ljeto prodati ovog 25-godišnjeg fudbalera, ali samo ukoliko Inter za njega plati 38 miliona eura. To bi mogao predstavljati problem za italijanski klub, ali su poručili da će tek na ljeto donijeti konačnu odluku oko Rafinhe.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi