Iz Barcelone objasnili Vidalu zašto neće dobiti bonus od 2.4 miliona eura

Ekspresan odgovor Katalonaca

Iz Barcelone objasnili Vidalu zašto neće dobiti bonus od 2.4 miliona eura

Endin Čaušević

Čileanski fudbaler Arturo Vidal iznenadio je sve kada je potvrdio da je podnio tužbu protiv Barcelone.

Vidal ove sezone nema minutažu u Barceloni koju je priželjkivao, a čini se da se to neće promijeniti pogotovo nakon što je odlučio tužiti klub zbog neisplaćenog bonusa.

Čileanac od Barcelone potražuje 2.4 miliona eura bonusa kojeg su dobili igrači za prošlosezonske rezultate i osvajanje La Lige. Međutim, Vidal novac još uvijek nije dobio i odlučio je preko suda da traži ono što je zaradio.

Ipak, ni u Barceloni ne žele tako lako da odustanu od borbe. Kako piše Marca čelnici kluba su poručili da Vidal neće dobiti bonus jer isti nije zaslužio svojim igrama na terenu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barca ga želi i prodati u januaru ako dođe odgovarajuća ponuda, a ukoliko se to ne desi onda će Vidal sigurno na ljeto spakovati kofere.

Interes za Vidala pokazao je Inter koji je ponudio 12 miliona eura, no Barcelona želi dosta više novca od onoga što im je ponudio italijanski klub.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tuanzebe
hahah ova Barca cirkuz od ekipe,mogla bi suspenzija biti koliko duguju para igračima ,nešto slično kao Čelik heheh
1 2
Bhf111
Problem isplatiti 2 miliona. To je za njih mizerna cifra. Samo na taj nacin koriste da prodaju igraca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi