Iz Bešiktaša jasni: Arda nije u našim planovima
EPA

Propada transfer

Iz Bešiktaša jasni: Arda nije u našim planovima

Eldar Ganibegović

Predsjednik Bešiktaša Fikret Orman odbacio je izvještaje kako će klub pokušati dovesti Ardu Turana iz Barcelone.

Turski veznjak nije ima značajnu ulogu u Kataloncima tijekom ove sezone, nakon što je mu je na ljeto propao transfer u Galatasary.

U posljednje vrijeme pojavile su se glasine da će Turan vjerovatno preći u redove Bešiktaša, međutim, kako stvari stoje od toga neće ništa biti.

"Mi smo fanovi Arde i voljeli bismo ga vidjeti u našem klubu, ali glasine koje su se pojavile nisu istinite", rekao je Orman turskim novinarima.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Nismo stupili u kontakt sam njim i istina je da već imamo dosta igrača za tu poziciju", dodao je predsjednik Bešiktaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi