Iz Cedevite demantovali glasine za Musu

PR Cedevite za SportSport.ba

Iz Cedevite demantovali glasine za Musu

Sjajni bh. košarkaš Džanan Musa, ipak, nije izbačen iz prve momčadi Cedevite kako su javili pojedini mediji iz Hrvatske.

Musa (16) je bio propustio posljednju utakmicu protiv Zagreba i to je ujedno probudilo špekulacije da je od strane trenera kažnjen oduzimanjem statusa prvotimca, međutim to je za SportSport.ba demantovao PR kluba Igor Jagić. 

"Iz BiH od jutros dobijam brojne pozive za Musu, ali i ovaj put demantujem da je Musa kažnjen. Prošlu utakmicu je propustio jer je igrao važan turnir za juniorsku momčad i on je i dalje naš prvotimac te će biti u rosteru za utakmicu Eurolige protiv Crvene zvezde", kazao je Igor Jagić za SportSport.ba i dodao:

"Što se tiče sporne izjave oko Fenerbahčea, ona je krivo protumačena. To je bilo isključivo maštanje klinca od 16 godina i kada je kazao to mislio je da će nekada u budućnosti igrati za Fenerbahče, a ne za godinu ili dvije", istakao je PR Cedevite i za kraj dodao da je Musina budućnost u zagrebačkom klubu.   

Podsjećamo, Musa je nakon pobjede nad Fenerbahčeom izjavio da je "odličan osjećaj pobijediti svoj budući klub". 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi