Iz Čelika izdali važno saopštenje: Treće lice iza leđa stvara probleme Zeničanima

Akcija novog Upravnog odbora

Iz Čelika izdali važno saopštenje: Treće lice iza leđa stvara probleme Zeničanima

Admin Čaušević

NK Čelik je odlučio da krene iz početka. Zeničani će u sljedeću sezoni ući s novim rukovodstvom te iz kantonalne lige. 

Novi Upravni odbor NK Čelik se susreo i sa prvim ozbiljnim problemima. U prilog tome ide i važno saopštenje kojeg je izdao zenički klub.

Kako je saopšteno postoji treće lice koje neovlašteno koristi klupske pečate i identifikuje se kao predstavnik NK Čelik.

"Upravni odbor Nogometnog kluba „Čelik“ Zenica, obavještava javnost da su došli do određenih nezvaničnih saznanja da postoje pečati NK „Čelik“ Zenica izvan prostorija Kluba. Obzirom na navedeno ukoliko je navedena informacija tačna, postoji mogućnost da predmetne pečate treće neovlašteno lice koristi u pravnom prometu, identifikujući se kao ovlašteni predstavnik NK „Čelik“ Zenica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S tim u vezi, pozivamo sve one koji sklapaju bilo kakve poslove sa NK „Čelik“ da obrate pažnju ko su osobe koje se identifikuju kao ovlašteni predstavnici Kluba. Naime, za sklapanje poslova u ime i za račun Kluba je ovlašten samo Upravni odbor Nogometnog kluba „Čelik“ Zenica, prema Odluci Skupštine Kluba koja se održala 13.07.2020. godine.

Također o navedenom Upravni odbor će obavijestiti nadležne institucije,, kako bi ispitali navode o postojanju „duplih“ pečata, kao i pokrenuti postupak promjene postojećih pečata, u skladu sa Statutom i pozitivnim zakonskim propisima", saopšteno je sa Bilinog polja.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Imali ko u Zenici da nema pecat i da iz Celika nije izvukao barem cener???Treba ga ugasit kad smo ****a od ljudi a ni vi niste bolji kad vam je prva odluka da necete nikog tuziti i teretiti za visegodisnji i visemilionski kriminal.Mesju vama ima advokata i mogli su besplatno zastupati Celik i natjerati mafiju da vrati pare u klub a vi nek to radi tuzilastvo,pa kojeg je to lopova tuzilastvo natjeralo da vrati lovu?
7 1
nijepoznat
Cool
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi