U subotu prozivka NK Čelik: Očekuje se dolazak nekoliko provjerenih igračkih imena
Zeničani u subotu kreću sa radom, crno-crvene očekuje težak zadatak iz najnižeg ranga takmičenja

Zeničani počinju pripreme za Kantonalnu ligu ZDK

U subotu prozivka NK Čelik: Očekuje se dolazak nekoliko provjerenih igračkih imena · Saznajemo

Dino Kurbegović

Kantonalna liga ZDK u kojoj će naredne sezone igrati i NK Čelik trebala bi krenuti 22. augusta. Zvaničan broj klubova koji će nastupit će se znati do kraja mjeseca, te i izvlačenje, odnosno raspored cijele lige.

Dolaskom nove Uprave na Bilinom polju pušu neki bolji, pozitivniji vjetrovi, ali to je samo početak, odnosno pred novim ljudima je mnogo posla i odricanja, kako bi Čelik vratili na normalni kolosijek.

Kako smo danas saznali, prozivka nogometaša, odnosno početak priprema za narednu sezonu bit će u subotu 25. jula u 10 sati na stadionu Bilino polje. Ekipu će okupiti koordinator omladinskog pogona Nizah Hukić, ali on neće biti trener ekipe za narednu sezonu.

Kada je u pitanju igrački kadar na prozivci se očekuje nekoliko poznatih imena, odnosno igrača iz prošle sezone poput Nurkovića, Žune, Mahmutovića, Varde, Jupića, Sejmena, ali i igrača koji su bili na posudbi u drugim klubovima poput Mehića i Sivca, dok će tu biti dosta mladih igrača iz juniorske ekipe, te igrača iz Zenice, koji su igrali u drugim klubovima u nižim ligama poput Popovića, Durakovića, Šehića.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Nema sumnje da će crno-crveni imati veoma jaku ekipu za najniži rang takmičenja, što će ih svakako staviti na prvo mjesto favorita za ulazak u viši rang takmičenja.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Deladela
E cuj provjereni igraci?? Pa ja mislim da je sad pravo vrijeme da se da da djeca igraju i da im se pruzi sansa.
9 1
nijepoznat
Sretno
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi