Iz FK Sarajevo izdali saopštenje navijačima Željezničara

Uoči 107. vječitog derbija

Iz FK Sarajevo izdali saopštenje navijačima Željezničara

Predstojećeg vikenda na rasporedu je 107. po redu veliki gradski derbi koji će na Koševu odigrati Sarajevo i Željezničar.

U prodaju je pušteno 25.000 ulaznica i očekuje se da stadion bude rasprodan, te da dva rivala odmjere snage u ambijentu kakav dolikuje najvećoj utakmici bh. fudbala.

Iz FK Sarajevo su danas izdali saopštenje navijačima Željezničara, koji će i na predstojećem derbiju biti smješteni na južnoj i dijelu zapadne tribine.

"Fudbalski klub Sarajevo ovim putem želi obavijestiti navijače gostujućeg tima, FK Željezničar, da svoje ulaznice za predstojeći 107. sarajevski derbi mogu kupiti od petka, 22. aprila, na prodajnim mjestima na platou KSC Skenderija i ispred Gradske tržnice. Također, ulaznice će biti dostupne od subote, 23. aprila, od 9 sati u Fan Shop-u FK Željezničar na stadionu Grbavica.

Ulaznice će se moći kupiti i u nedjelju u Fan Shop-u FK Željezničar, a na dan utakmice, od 11 sati, na prodajnom mjestu iza južne tribine koševskog stadiona bit će otvoreno dodatno prodajno mjesto.

Navijači Fudbalskog kluba Željezničar gledat će predstojeći sarajevski derbi na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu sa gostujuće tribine "Jug - BH Telecom", te na sektorima A1 i A2, tribine "Zapad".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovim putem pozivamo sve posjetioce predstojećeg sarajevskog derbija da blagovremeno obezbijede svoju ulaznicu za nedjeljnu utakmicu", poručili su sa Koševa.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi