Iz Grčke u Borac?

Jasna je želja Banjalučana

Iz Grčke u Borac?

S. Mlaćo
FK Borac će sa pripremama za drugi dio sezone krenuti 10. januara.

Banjalučani za sada nisu mijenjali u igračkom kadru, a moguć je i ostanak Gorana Zakarića koji do prozivke mora donijeti odluku da li će put inostranstva ili ostaje u redovima velikana iz Platonove.

Velika želja Borca je nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje Vladimir Bradonjić.

Bradonjić je sjajne partije pružao u redovima Radnika iz Bijeljine iz kojeg je početkom januara prošle godine otišao u grčki PAOK.

Nije se naigrao, preselio je u B tim ovog kluba, a važeći ugovor ima do kraja 2024. godine.

Iz Borca ga planiraju dovesti na posudbu, te ga tako i 'oživjeti', a sigurno bi ovaj 22 –godišnjak imao šta pokazati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bradonjić je nastupao za juniorsku reprezentaciju Srbije, a onda se u U-21 kategoriji odlučio za BiH, te upisao tri nastupa.

Odlazak u PAOK nije se pokazao kao pravi potez s obzirom da je sigurno mogao odabrati klub u kojem bi imao dovoljnu minutažu da potvrdi svoje kvalitete.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emanuelmacron
iz klozeta u cenifu
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi