Iz HSV-a poručili: Bešić više neće trenirati sa ekipom

Nakon sukoba sa trenerom

Iz HSV-a poručili: Bešić više neće trenirati sa ekipom

Čini se kako su igrači dani reprezentativca Bosne i Hercegovine Muhameda Bešića u redovima njemačkog Hamburga odbrojani.  

Naime, Bešić je suspendovan od strane svog kluba, nakon što je u svlačionici došlo do fizičkog sukoba između njega i trenera HSV-a Thorstena Finka.

 

Fink je u jednom trenutku sa obje ruke uhvatio Bešića za vrat, te ga izbacio iz svlačionice, nakon čega je Bešić udaljen iz ekipe.

 

"Zbog nekoliko situacija vezanih za nedisciplinu, Muhamed Bešić više neće trenirati sa ekipom", rekao je glasnogovornik Hamburga Joern Wolf.

 

Bešić se izvinio svom treneru u nedjelju, ali Fink nije prihvatio njegovo izvinjenje.

 

"Dao sam mu tri šanse. On je zaista pokazivao veliki potencijal u U-23 ekipi. Ali...", rekao je Fink njemačkim medijima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

Za sada nije poznato kakav je status Muhameda Bešića u Hamburgu, ali male su šanse da će i dalje ostati u oom klubu, barem dok je na klupi Thorsten Fink.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti