Iz Intera se konačno oglasili: Saga oko Perišića je gotova

Hrvat ostaje u Interu

Iz Intera se konačno oglasili: Saga oko Perišića je gotova

Hrvatski fudbaler Ivan Perišić tokom čitavog prelaznog roka dovodi se u vezu sa transferom u Manchester United.

Crveni đavoli i Nerazzurri dugo vremena su pregovarali, ali čini se kako od transfera na kraju neće biti ništa, ako je vjerovati riječima sportskog direktora Intera, Ausilija. 

"To se neće desiti (transfer Perišića u Manchester United). Perišić trenira s nama i za sada nismo uzeli u razmatranje bilo kakvu ponudu koju nam je poslao Manchester United", rekao je Ausilio. 

Podsjetimo, Inter navodno za svog fudbalera traži oko 50 miliona funti, dok je United za sada bio spreman da ponudi 10 milion funti manje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Perišić je u prošloj sezoni odigrao 36 mečeva u Seriji A te je postigao 11 golova uz isto toliko asistencija. Kada gledamo sva takmičenja, odigrao je 42 meča te ima jednu asistenciju više u odnosu na statistiku iz Serije A.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi