Iz Lazija demantovali da su prekršili pravilo treniranja u grupama

Još uvijek treniraju individualno

Iz Lazija demantovali da su prekršili pravilo treniranja u grupama

Endin Čaušević
Teme:

Klubovi u Italiji su prošle sedmice dobili dozvolu da počnu individualne treninge u svojim trening centrima.

Ekipe u Seriji A nisu trenirale skoro dva mjeseca, ali su prošle sedmice mnogi odlučili da se vrate. Od 18. maja ekipe će imati pravo da treniraju u grupama i spremaju se punom parom za nastavak sezone.

Međutim, jučer se pojavila informacija da je Lazio prekršio ovo pravilo i da već treniraju u grupama. Zbog toga bi rimski klub mogao biti žestoko kažnjen.

Iz Lazija su se danas oglasili povodom svega, te su poručili da nisu tačne informacije koje su se pojavile, te da ovaj klub nije prekršio niti jedno pravilo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Čitali smo što se piše u medijima i vidjeli fotografiju s treninga. Jasno se vidi da je to fotografija koja je starija i datira još iz vremena prije pandemije. Ne razmijemo ko želi da širi takve laži", poručili su iz Lazija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi