Iz Lazija jasni: SMS ide samo ako dobijemo ponudu iz snova

Zainteresovan i Inter

Iz Lazija jasni: SMS ide samo ako dobijemo ponudu iz snova

Ofanzivac Lazija Sergej Milinković-Savić ponovo je jedna od glavnih tema u italijanskoj javnosti.

Premda nije na nivou kao u prošloj sezoni, za ovog srbijanskog nogometaša i dalje vlada veliko interesovanje na tržištu i uveliko se špekuliše da bi na zimu mogao napraviti transfer u drugi klub.

Među onima koji bi ga željeli vidjeti u svojim redovima je i Inter, čiji je novi direktor Beppe Marotta već ostvario neke nezvanične kontakte sa ljudima iz Lazija, međutim jasno je da će Nerazzurri morati dobro odriješiti kesu ukoliko ga žele vidjeti na Meazzi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Lazio nema ekonomsku moć Barcelone i Real Madrida, tako da ako dođe ponuda koja se dobija jednom u životu, svakako da ćemo je razmotriti", kazao je prvi čovjek Lazija Claudio Lotito.

Jasno je kako se u Laziju nadaju iznosu većem od 100 miliona eura, međutim mnogi su mišljenja da partjie koje Milinković-Savić pruža nisu u srazmjeri s novcem kojim se procjenjuje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi