Iz Premijer lige u Italiju: "Ima istine, čeka se konkretna ponuda"
Franić u duelu sa napadačem Sarajeva Mersudinom Ahmetovićem

Defanzivac bi mogao napustiti Radnik

Iz Premijer lige u Italiju: "Ima istine, čeka se konkretna ponuda"

S. Mlaćo

Defanzivac Domagoj Franić (24) mogao bi u ljetnom prelaznom roku napustiti Radnik iz Bijeljine.

Naime, Franić se našao na meti klubova iz Italije, navodno drugog ranga te zemlje, ali za sada je još uvijek član tima iz Bijeljine.

Franić je u Bijeljinu stigao u januaru 2017. godine iz HNK Gorica, a za SportSport.ba je priznao da postoji mogućnost odlaska u Italiju.

"Kontaktirali su me neki klubovi iz Italije, ali to je sve što sada mogu reći. Sada sam glavom sto posto uz Radnik i fokusiran sam maksimalno na pripreme sa njima. Ako u klub dođe konkretna ponuda tek ću onda dobro razmotriti situaciju i sjesti sa trenerom te ljudima iz luba. Tada bi donijeli zajedničku odluku. O imenima kluba ne bih govorio", kazao je Franić u razgovoru za SportSport.ba

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U minuloj sezoni Premijer lige Franić je za Radnik upisao 20 nastupa u Premijer ligi uz jedan pogodak, dok je jedan nastup dodao u Kupu BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije