Iz Prve lige FBiH na Maldive?

Emir Prljača ima nekoliko ponuda

Iz Prve lige FBiH na Maldive?

Edmir Škorić

Nogometni klub Zvijezda iz Gradačca ostat će bez velikog broja igrača nakon sezone koja se može okaratektirsati kao neuspješna.

Imala je Zvijezda u jednom trenutku pravu idilu - bila je vodeća u Prvoj ligi FBiH, klub su krasili zajedništvo i timski duh, ali onda se početkom drugog dijela sezone počelo sve to raspadati i za samo nekoliko sedmica bajka je prestala. U Gradačcu su digli ruke od Premijer lige, a navijači počeli iskazivati veliko nezadovoljstvo prema čelnicima kluba.

Na jučerašnjoj Skupštini članovi Upravnog odbora su dali ostavke, klub je napustio i trener Romeo Šapina, a mnogi igrači se neće vraćati na Banja Ilidžu.

Emir Prljača je imao sjajnu sezonu i bio je među dva-tri najbolja golmana Prve lige, a svojim odbranama držao je Zvijezdu u vrhu. Ukoliko ne ostane na Banja Ilidži, odlučit će se za neku od ponuda.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Iako ne želi da otkrije o kojim klubovima je riječ, saznajemo da je realna opcija da ode na Maldive. 

"Pa ima istine u tome, ali ništa još nisam odlučio. Dobio sam priliku da odem na Maldive, imam i nekoliko ponuda iz Premijer lige, ali ne žurim, vjerujem da ću na kraju izabrati najbolje. Maldivi su privlačna destinacija, ponuđeni su mi odlični uslovi, ali opet kažem, sačekat ću još malo. Ukoliko se ništa ne desi, obećao sam Zvijezdi da ću im biti na raspolaganju", rekao je Prljača za SportSport.ba.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi