Pojavio se dokaz da je Neymar na korak od Barcelone?

Angažovali Nike

Pojavio se dokaz da je Neymar na korak od Barcelone?

E. Čaušević

Saga oko eventualnog transfera Neymara iz PSG-a u Barcelonu još uvijek uveliko traje.

Već sedmicama sportska javnost bruji o tome da će se Neymar ovog ljeta vratiti u Barcelonu jer je shvatio da je prije dvije godine napravio veliku grešku što je napustio katalonski klub i potpisao za PSG.

Barcelona je u nekoliko navrata slala ponude za Neymara, ali veliki problem je što PSG ne želi tek tako da pusti Brazilca jer su ga prije dvije godine platili čak 222 miliona eura.

No, katalonski mediji prenose da Neymar nikad nije bio bliže povratku na Camp Nou, te da pregovori odlično napreduju. Katalonski Sport je čak objavio da su došli do dokaza da je Neymar na korak od Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, Barcelona je kontaktirala sponzora sportske opreme Nike i poručili su im da počnu proizvodnju Neymarovih dresova u velikim količinama. Prelazni rok završava 2. septembra i u Barceloni su sigurni da će uspjeti dovesti Neymara ovog ljeta.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Covjek niti igra niti zeli jel milione zaradjuje a nista neradi.
2 0
BillyPiton
To je Causevic. Samo izmislja i nada se da ce ovo govno potpisati za Barsu. Vjerujem da ne spava nikako i moli Boga samo sa ne potpise za Real. Interesantno je to da nikad nije naveo u svojim clancima da je i Real zainteresovan.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi