19

Komentari (19)

mesha78
Dovesti Magata, dati čovjeku koliko traži, samo da naše domaće trenere nauči kako da nabiju snagu igračima za 120 minuta tempa, i da ih nauči svojim metodama treninga.
Zulfikar
Dovesti nekog ludog švabu za trenera, a za kondicionog trenera nekog poput Mike Tysona da ga redovno štosira.
SrednjaBosna
Pa bolan trebali smo ici direktno a ne baraz pa u barazu moze svak proc(sem nas)TREBA NAM STRANAC ZA TRENARA
dosadnoje
Pa nemamo para za Osima,a ne za stranca hahahahahahahah
MangasColoradas
@SrednjaBosna ...trebaju nama igraci care...ne moze se od g*vana pita praviti,dzaba...mi moramo pogledati istini u oci i reci da mi nemamo igracki kadar koji se moze suprotstaviti nekoj ozbiljnoj reprezentaciji...mi se u sljedecim kvalifikacijama vracamo u doba iz pocetka 2000. i borbu za 4.mjesto u grupi...to je nasa realnost na zalost.
SrednjaBosna
Za Osima i Barbareza imamo.Mozda mi jesmo gov.. al nas su busila veca gov.. od nas samih a i isli su na Euro mnogi koji su gori od nas pa nije valjda jedna Makedonija bolja od nas i ala Mak.
SeoRusilac
I Duško je kao stranac, ništa ga ne razumijem kad priča
Hamid
Penali nisu lutrija samo da se zna
sslazio
Mi i ne zasluzujemo prvenstvo. Ovu utakmicu u globalu smo bolji ali nek smo ispali. Sad ocekujem od Dzeke da se oprosti pa krenuti od pocetka. Valjda nekad ubodemo neko takmicenje u narednih 10 godina.
MangasColoradas
@sslazio ...ti si bas optimista jbt...nema nas nigdje u narednih 20 godina sigurno.
Rajvosa2019
Neko kaze ko nabije taj dobije
bistrik87
Alo prevodilac, engleski se ne moze prevodit bukvalno. Ovo znaci vise kao "Ko bi rekao" nego vas prevod
bistrik87
Nek ste ih popisali na grbavici. Ko god dodje popisa se po domacinu hahaha
MangasColoradas
@bistrik87 ...proklet stadion,plus Baho baksuz prenosi...nije se moglo nista bolje ni ocekivati...Dzeko slabo igrao,prisjecao se dana kada su ga vrijedjali i nazivali klocem sa tih tribina ahahahhah....
BlueBoys
Proklet....Ups. Pa vi i nemate kako treba stadiona da bi mogao biti barem proklet. Iako je i Lavor proklet dokazalo se vec ranije za repku, a barem je sad na akciji 1 km. Xaxaxxa.....Migrantska posla.
BlueBoys
Osim 5arajeva. Oni se ukake u gace. Lol.
Kostttaaa
Onaj osjecaj kad sam sebe pobjedis
Fk1921
Nas ce nas selektor odvesti u vrapcice na pijacu
Matic
Hahahaha. Tako je brate.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti