Iz Watforda se oglasili po pitanju prodaje Ighala

Želi ga Atletico Madrid

Iz Watforda se oglasili po pitanju prodaje Ighala

Teme:

Napadač Watforda Odion Ighalo je svojim partijama u 2015. godini 'zaludio' brojne skaute i stavio čelnike svog kluba na veliki ispit.

Watford sada ima pravog dragulja i prvi put jedan njihov igrač privlači toliku pažnju evropskih velikana, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se snaći u novonastaloj situaciji.

Za Ighala se najozbiljnije raspituje Atletico Madrid, koji je u januaru spreman poslati zvaničnu ponudu za Nigerijca.

Iz Watforda su poručili da neće pod svaku cijenu prodavati Ighala, ali da nije isključeno da se uskoro dogodi Ighalov transfer na Vicente Calderon. Ipak, Watfordov prioritet je jasan a to je sačuvati svog napadača barem do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Odion Ighalo je najbolji strijelac engleskih klubova u 2015. godini, jer je nastupajući u Championshipu i Premier ligi upisao ukupno 30 golova u dresu Watforda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi