Iz zagrebačke Lokomotive kod Pepa Guardiole
Foto: EPA

Veliki transfer na pomolu

Iz zagrebačke Lokomotive kod Pepa Guardiole

M. Šljivak

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola novo pojačanje Građana našao je u Hrvatskoj.

Kako navode engleski mediji, Guardiola je zainteresovan za dovođenje mladog reprezentativca Hrvatske Lovre Majera koji nastupa za zagrebačku Lokomotivu.

Ovaj 20-godišnji veznjak je igrama privukao veliku pažnju na sebe. Prethodno se povezivao sa škotski Celticom, ali sada se u borbu za njegove usluge uključio i Manchester City.

Navodno će Građani Lokomotivi za njegove usluge ponuditi osam miliona eura, a u Cityju ga vide kao dobro ulaanje za budućnost kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Majer je ove sezone u 30 utakmica postigao 11 golova, a već je imao šansu da zaigra za seniorsku reprezentaciju Hrvatske.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi