Izabrali su pogrešnog: Igrač Rome izašao iz auta i krenuo na pljačkaše

Nije im dozvolio da ga pokradu

Izabrali su pogrešnog: Igrač Rome izašao iz auta i krenuo na pljačkaše

Edmir Škorić

Prvotimac Rome Bryan Cristante bio je suočen s pljačkašima, no na kraju ih je potjerao.

Na motoru su bila dvojica razbojnika koji su se primakli automobilu u kojem je bio Cristante. Tražili su od njega da skine svoj Rolex sat, ali je on izašao iz automobila i krenuo da se obračunava s njima.

Na kraju su lopovi pobjegli, a reprezentativac Italije je u prvoj policijskoj stanici prijavio ovaj slučaj.

Podsjećamo da su napadi na nogometaše i njihove kuće učestali, a Cristanteov potez mnogi su uporedili s onim Seada Kolašinca, kada je u Londonu golim rukama branio sebe i Mesuota Ozila od dvojice pljačkaša koji su imali nož.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Ovo je već pročitana fora, isto kad uzet plati onom malom da napadne spomenku, i onda je on kao spasi. Cilj im je ispast heroj u javnosti
4 1
user1583752673
Umislio da je Kolasinac
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi