Edin Džeko konačno prošetao ulicama Rima, a da ga niko nije mogao prepoznati

Koristio Tottijevu "taktiku"

Edin Džeko konačno prošetao ulicama Rima, a da ga niko nije mogao prepoznati

Endin Čaušević

Sezona u Italiji konačno se nastavila, a ovog vikenda očekuju nas utakmice Serije A.

Igrači Rome svoj meč igraju tek 24. juna protiv Sampdorije, te imaju još vremena da se spreme. Bh. napadač Edin Džeko će sigurno biti glavni adut Vučice u nastavku sezone, a da li mu je ovako duga pauza prijala ostaje nam da vidimo.

Džeko je danas prošetao ulicama Rima gdje je sigurno jedan od najpopularnijih fudbalera u ovom gradu. Poznato je da su navijači u Italiji veliki tifozi, a to se posebno odnosi na fanove Rome i Lazija.

Međutim, Džeko je uspio da prošeta ulicama glavnog grada Italije i nije imao problema jer ga zbog zaštitne maske niko nije mogao ni prepoznati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prije nekoliko sedmica isto je uradio i Francesco Totti koji je konačno normalno prošetao centrom Rima. Zbog zaštitne maske niko nije prepoznao najveću legendu Rome, a očito da su taj "recept" usvojili i ostali igrači.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Jel se to dzeko označio na pijaci
5 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi