15

Komentari (15)

Ibro Mehic
Sto brisete komentare..
Mase007
Dembele u timu sezone hahahhahah smjesnoo covjek vise povrijedjen nego sto igra
MirzaBarucic
"U obzir su uzete prosječne ocjene koje je svaki igrač dobijao tokom sezone" ... Shvatas li sad?
Mase007
Kako god ne moze imati vecu prosjecnu ocjenu neko ko ima 35 utakmica i neko ko odigra 17,18 utakmica, tako da je glupost svakako.
Dobojlija
A sto si ocekivao ,mozda onog modrica
Mase007
Ocito da si opsjednut Realovim igracima, kao prvo nisam fan Reala a kao drugo vi tzv "navijaci" Barce vise pratite Real nego Barcu
Dino_2000
Ako je Pique u najboljih jedanaest onda su ovi što su pravili sastav lica sa posebnim potrebama.
MirzaBarucic
U redu je, slinavac. Prihvati cinjenicu da je Real Madrid karina od tima bez Ronalda.
Śmeker007
Jel ti znas bez vrijedjanja seljacino jedna? Real Madrid k.....a? pa gdje taj tvoj Lessi kada je bitno, gdje je 2x ih ponizavaju j 365 dana, moze se igrati sa Levante-Getafe i to je to, a u pravu je ako ke Pique medju najboljima i Dembele, e onda mogu onda je bas zalosno hahaha P.S. ovaj Dino te bas pr.. nonstop ??
Dino_2000
@MirzaBarucic Izgleda da si i ti lice sa posebnim potrebama. U kom kontekstu sam ja poredio I spominjao Ronalda.
Dino_2000
@Šmeker007 Dobro si primijetio, ja sam ti penicilin za ove debile poput MirzeBarucica.
Dobojlija
A gdje je tvoj nosonja modric,dzabe realu hazard I mozda mbape,kada ce Barsa opet biti bolja,imaju De Jonga I Lighta
Mase007
Strasni igraci hahah zeleno je to jos od igraca. Milion i vecih talenata je propalo tako da bolje da sutis i ne brukas se dalje.
Śmeker007
Hhhahahahahah ahhahahah hahahahaha pa bolan REAL bi njih pomeo da nisu bili kakvi su bili ove sezone, ja sam ne znam kako je Ajax uspio doci do PF, ok igrali su lijep fudbal no mnogi nisu bili na nivou, a ako mislis da De Ligt moze zaustaviti Mbappe-a e onda si zaista strucnjak, a jos nesto pise se DE LIGT a ne LIGHT jer nije Coca Cola Light u pitanju smoto jedan!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.