Izabran najbolji tim La Lige: Real Madrid ponižen kao nikad!

Bez ijednog igrača Kraljevskog kluba

Izabran najbolji tim La Lige: Real Madrid ponižen kao nikad!

Prije dva dana je završena još jedna sezona u španskom šampionatu.

Titulu je ponovo osvojila Barcelona koja je na taj način potvrdila potpunu dominaciju u Španiji u posljednjem desetljeću, a Real Madrid je doživio potpuni fijasko obzirom da je završio tek treći sa čak 19 bodova manje od Barce, čime je postavljen negativni rekord.

Portal WhoScored.com je izabrao i najbolji tim ove sezone u La Ligi, a on je sastavljen bez ijednog igrača Real Madrida. U obzir su uzete prosječne ocjene koje je svaki igrač dobijao tokom sezone, a na kraju se ispostavilo da nijedan fudbaler Kraljevskog kluba nije zaslužio mjesto u najboljem timu.

Na golu ovog tima nalazi se golman Atletico Madrida Jan Oblak, desni bek je Penja iz Eibara, lijevi njegov saigrač Cote, dok su štoperi Pique i Maripan iz Barcelone, odnosno Deportivo Alaversa.

Vezi red ćine Dani Parejo iz Valencije, Rodrigo iz Atletica, Dembele i Messi iz Barcelone, dok su u napadu Luis Suarez iz Barce i Iago Aspas iz Celte.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, još uvijek se čeka zvanično najbolji tim u izboru La Lige, a vjeruje se da ni u njemu mjesto neće naći nijedan fudbaler Reala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino_2000
Ako je Pique u najboljih jedanaest onda su ovi što su pravili sastav lica sa posebnim potrebama.
0 5
Mase007
Dembele u timu sezone hahahhahah smjesnoo covjek vise povrijedjen nego sto igra
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi