Šećerbegović umjesto Kozlića

Izabran novi predsjednik UO FK Sloboda

7

Komentari (7)

mirza24
ISPADOSMO 100% SA OVIMA UHL****MA
konjnakvadrat
Sve je to OK, ali opet sve kokuzi.
ratip irats
Sretno Slobodi sa novom upravom...
Bosnian King1
Stavi 100k ulazak u skupstinu, 80 clanova i vrati sav dug. Krenes sa nule. I stavis da svi moraju godisnje davat 50k. To je svake sezone 4 miliona. Dodzu rezultati sa tim i sponzori. Kasnije prodajete igrace i klub posluje pozitivno. Oslobodite upravu poslije 3 godine bilo kakvih ulaganja. To je ukupno 250k. Za nase privrednike nije neka cifra.
pjanke_1
Pasa jesi li ti dobar?
Bosnian King1
Pjanke_1 sto, Sloboda ima tacno koliko treba od pozajmica, Azmir sam ima 2,3 mil, ima jos 2 mil, nek preprave ugovore, uzmu upravljanje, nadju jos kojeg i eto ti pozitivne Slobode. Ovih 80 mjesta moze uzet 10 ljudi, ili 20.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.