Izabran tim sezone Premier lige

Idealnih 11

Izabran tim sezone Premier lige

Midhat Šljivak

Još jedna sezona u fudbalskim ligama širom Evrope bliži se kraju, pa se tako polako i objavljuju imena idealnih timova sezone.

Tako je i u engleskom Premiershipu. PFA je objavio idealni tim za ovu sezonu. Među, idealnih 11 nalaze se petorica fudbalera novog prvaka Manchester Cityja, a on izgleda ovako:

David De Gea (Man.Utd), Kyle Walker (Man. City),  Jan Vertonghen (Tottenham), Nicolas Otamendi (Man. City),  Marcos Alonso (Chelsea),  David Silva (Man. City), Kevidn De Bruyne (Man.City), Christian Eriksen (Tottenham),  Harry Kane (Tottenham), Mohamed Salah (Liverpool), Sergio Aguero (Man.City).

Podsjetimo, u borbi za najboljeg fudbalera ove sezone u konkurenciji su ostali Mohamed Salah i Kevin De Bruyne, a pobjednik će se ubrzo i saznati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi