4

Komentari (4)

enko
Shzlo,eto ti znas koje patriota a ko ne,bagro jedna ebem i tebe i hurem.vi stalno optuzujete ko nije sa vama i ko ne razmislja kao vi.te medije sto si naveo su svjetlo na kraju tunela,posebno face tv,sretan dan drzavnosti
user1597698961
Ma hurem je amaterka teskaa,,milenu nikolic stavljabu odbranu koja je napadacica bayer leverkusena i koja je u zadnjih 7meceva zabila 6golova i onanigra odbranu,a naprijed mlada jelcic sama,pa ne moze sama protiv 3igracice,,pa sofija krajsumovic ni minute ,a trebale su od prve i jelcic i krajsumovuc pa mozda bi i neki sut bio neki pas,ovako njih 10u sesnaestercu,samo nabij izbij i svaki minut je napad danske,,ogromna je razlika u kvaliteti ali daj bar neki pas ali je nemoguce to bilo kad ih je 7u odbrani a samo 2 sredina i jedna u napadu koja nema sta traziti sama... Dankinje su odlicna ekipa stoperke broj 4 i 11 su vrjunske,pa njih pola muskarca ne bi proslo,brzw cure jake snazne,,kod nas melisa hasanbegovic ponovo dobra stoperka ,jaka cvrsta.. Uvela onu Grebenar ne zna nistaa ,hurem otkaz!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.