Izabrao (ne)sretni broj 13: Šehić i službeno pronašao novi angažman

Napustio Erzurumspor

Izabrao (ne)sretni broj 13: Šehić i službeno pronašao novi angažman · Zvanično

A. Čaušević

Ibrahim Šehić je riješio svoj golmanski angažman, barem za naredne dvije godine. 

Bh. reprezentativni golman će i dalje svoj fudbalski hljeb zarađivati u Turskoj. Nakon što je napustio Erzurumspor nije mu trebalo dugo trebalo da pronađe novi klub.

Šehić će karijeru nastaviti u Konyasporu s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor s opcijom produženja za još jednu sezonu. Velike zasluge za realizaciju transfera nosi i Bišćanin, Ajdin Demirović.

Tako će nekadašnji golman Željezničara sljedeće sezone braniti u turskoj Superligi. Iako je bio povezivan s velikanima turskog fudbala na kraju se odlučio za Konyaspor.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

U svlačionici ovog kluba se već godinama priča bosanski jezik s obzirom na igranje Denija Miloševića, Amira Hadžiahmetovića, Marina Aničić i Riada Bajića te Šehiću neće biti problem da se adaptira.

Top Komentari

Klackalica
Najedi se para Ibrahime.
4 4
BaboBih
Pola prvog sastava bi moglo biti bosanci haha zanimljivo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi