2

Komentari (2)

Benjamingst
Borac ovo nije zasluzio klub koji je imao ime u ex YU. Ali nakon rata genocidasi preuzeli klub, izmjenili grab kluba, navijaci tkz lesinari kad se igra protiv klubova iz federacije oni pjevaju NOZ ZICA SRE....., MLADIC, KARADZIC, UBIJ TURCINA.... itd oni koji vode klub nikad nisu osudili ponasanje njihovi navijaca a ni iz saveza BiH. Ovako neka idu sto dalje dok se klub ne opameti.... Tako treba I Sirokim I Svinjskom..
Čekaj kenjče dok trava naraste....I prije i i za i poslije rata smo mi Hrvati finansijski bili jači od vas i Srba.I uvijek ćemo biti.Zrinjski i Široki ispasti?To me podsjeća na vaše bajke poput one da je 5.korpus oslobodio Hrvatsku a ne da je opstao zahvaljujući Oluji.Vaša je realnost da ste subjekt a ne objekt.U velikoj igri Hrvata i Srba sav ovaj sitniš ostalih naroda u ex Jugi su samo monete za potkusurivanje.Možete vi lajati koliko hoćete ali je to obijektivno tako.Zatvoreni ste sa svih strana Svijeta onima koji vas ne vole.Ko vam i kako može pomoći u tom kotlu?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.