Ni danas nije pala odluka

Na kraju, selektor neko treći?

14

Komentari (14)

Ade1987
Ja nemogu da shvatim da nam ljude dovode Bugara u reprezentaciju pored toliko naši imena, dajte Muslina ako ništa drugo od ovoga Peteva mi muka
Chico
Nevjerovatno ali Bosnjaci su PRVI potegli vitalni nacionalni interes koji su nasi mediji pljuvali unazad dva mjeseca. Sta ocekivati od srba i hrvata ? I zarad cega ? Zarad toga sto Spahin haver Barbarez nije selektor ?? Podhitno naci trece ime, mozda Muslin i zavrsiti pricu.
Trpim
I netreba im Selektor i onako se radi šta kome naumpadne. Sve sami pametari, toliko glupi da ne kontaju više šta rade. Ali najviše sebi će nauditi, sa takvim glupanima nitko ne želi ni raditi. I šta će onda kad ispadnu iz Saveza. To se vjerovatno nikad nisu ni zapitali.
Dino69
Ako iko onda Muslin
Sanagoal
Ma kakav Bugarin... pusti to samo neko od domaćih!! Nek bude Amar ako niko drugi nepase!
user1585249870
Ma u savezu gdje su sve do jednog ****ari i ****NI nacionalisti, gdje oni ne mogu postaviti, za predsjednika, sekretara, selektora ili trenera BALIJU, USTASU I CETNIKA, treba izbrisati iz knjiga pa neka se bave kopanjem kanala.
Gari Garinča
Kakav Petev, ublehaš kojeg forsira Mamić preko ovih satelita Zeljkovića i Sofrenića.
DamirT
Muslin bi najbolje rjesenje bio.Da bar njega izaberu za selektora
Vrana
Kakav muslin kad imamo barbareza sto je nas bosanac, sto zna neke igrace vec, i sto bi uvijek 10% vise dao nego svi drugi!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.