Na kraju, selektor neko treći?

Ni danas nije pala odluka

Na kraju, selektor neko treći?

E. Škorić

Ni danas nije izabran novi selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH je prekinuta, a na kraju nismo saznali nasljednika Dušana Bajevića iako su nas prošle sedmice uvjeravali da će sigurno biti sve poznato 4. januara.

Ko zna kada će biti održana nova sjednica, no za sada je sigurno da se lista kandidata suzila. Kandidati su Sergej Barbarez i Ivaylo Petev, ali još uvijek nema zajedničkog kandidata. 

Ipak, zanimljivo da usljed "jedni hoće Sergeja, drugi Peteva" izbora možda dođe i do potpunog preokreta. Naime, nakon prekinute sjednice IO i u toku obraćanja medijima, Vico Zeljković i Milorad Sofranić priznaju da bi za selektora mogao da bude izabran "neko treći". Smatra se da je Petev najveći favorit, da Barbarez također nije otpao, ali da se možda pojavi još jedno ime.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Možda to bude Slavoljub Muslin ili ko zna ko, ali nije isključena mogućnost da se izabere kompromisno rješenje koje bi zadovoljilo sve strane.

Top Komentari

Gari Garinča
Kakav Petev, ublehaš kojeg forsira Mamić preko ovih satelita Zeljkovića i Sofrenića.
6 0
Dino69
Ako iko onda Muslin
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi