Izdržao je da ne zaplače
Foto: EPA

Buffon nakon meča

Izdržao je da ne zaplače

Midhat Šljivak

Gianlugi Buffon izgubio je još jedno finale Lige prvaka.

Nakon Milana i Barcelone, večeras je Buffon s Juventusom morao da prizna pobjedu i Real Madridu, te je tako vjerovatno ostao bez jedinog trofeja koji mu fali.

Nakon meča u Cardiffu nije mu bilo lako. Iako je pokušao da sakrije emocije, po očima mu se vidjelo da su suze jako blizu.

Nekako se uspio suzdržati da ne zaplače, ali sigurno je da je u njegovom srcu velika tuga zbog još jednog izgubljenog finala.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, posljednju šansu će Gigi imati naredne sezone. To će mu biti vjerovatno i posljednja sezona u karijeri i bila bi prava šteta da legendarni golman ne podigne trofej Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi