Ronaldo: Nadam se da će Buffon imati lošu utakmicu
Foto: EPA

Cristiano Ronaldo o šansama Reala u finalu Lige prvaka

Ronaldo: Nadam se da će Buffon imati lošu utakmicu

Real Madrid i Juventus će u subotu odmjeriti snage u velikom finalu Lige prvaka, a zvijezda Reala Cristiano Ronaldo se nada da će sjajni golman Stare dame Gianluigi Buffon imati loš dan.

"Ekipa je dobro, spremni smo. Naporno smo radili protekle sedmice", izjavio je Ronaldo za Mediaset Premium.

"Radimo sve što je potrebno da se pripremimo za finale. Ja i moji saigrači smo spremni, znamo da ćemo se susresti sa veoma jakom ekipom, ali razmišljamo pozitivno", rekao je sjajni Portugalac, te nastavio:

"Uvjereni smo da možemo savladati Juventus. Sve je moguće u finalu, ali mi smo sigurni da ćemo odigrati sjajnu utakmicu i slaviti...Naš mentalitet je isti kao i prošle godine, želimo pobjedu."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Da li su ovo dva najbolja tima? Mislim da jesu, sastajemo se u finalu Lige prvaka, to znači da smo dvije najbolje ekipe u Evropi ove godine."

"Biće ovo velika bitka, oni su ekipa koja ima veoma jaku odbranu, a mi imamo sjajan napad...Sitni detalji će odlučiti, i zato se nadam da ćemo praviti što manje grešaka, a da će Juve, Buffon i njihova odbrana odigrati lošu utakmicu", dodao je na kraju Cristiano Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije