Neigranje uzelo danak: Hajrović je bio u idealnoj poziciji, ali se nije proslavio

Mogao je zabiti

Neigranje uzelo danak: Hajrović je bio u idealnoj poziciji, ali se nije proslavio

A. Čaušević

Dinamo je na gostovanju pobijedio Šibenik s 0:2, a nakon osam mjeseci prve minute u dresu Modrih upisao je Izet Hajrović. 

Povremeni bh. reprezenativac je poslije utakmice bio zadovoljan što je konačno dobio priliku za igru.

"Bilo je lijepo, zadnju sam odigrao u drugom mjesecu. Drago mi je da sam se vratio, bilo je sasvim OK za prvu utakmicu. Bitno je da smo pobijedili, idemo dalje“, kazao je Hajrović.

Hajrović je povratak na teren mogao obilježiti i golom, ali čini se da je neigranje uzelo danak. U 16. minuti se našao u idealnoj situacija da postiže gol.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Iskusni ofanzivac je sa desetak metara mogao da zatrese mrežu Šibenika, imao je loptu na jačoj lijevoj nozi, ali domaći golman ga je preduhitrio.

Situaciju pogledajte na 0:51 video priloga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi