19

Komentari (19)

jugjejedan
Pa nismo mi papci kao i oni, mi smo ponos grada,
andi
ja ipak mislim da smo mi pimalo naivni.ŠIROKI DOBIJE ŽELJU KVOTA 4,,A ŽELJO SARAJEVO KVOTA 3.ukupan koeficint za 7 dana na dva kluba 12,pokupi se lova,klub poplaća i jedan i deugi troškove,ostane u kasi za nivu prevaru i to je to,,Oremuš je profulao za smješna videa ali dobro i ne zna igrati,ŽELJO bez ideje ikakve Štilela se istakao malo i svi zadovoljni,elem sve smrdi na KLADIONICU.ali ako griješim onda ćestitke Želji a sarajevo osim Ahmetovuća definitivno nema igraća za izdvojiti..
andi
pobjeda je ćudo
AjdinVL
Respect! Zeljo je jucer bio bolji i zasluzeno je pobijedio. Poslije gola Sarajevo nije odigralo nista. Stilic na sredini izdominirao i napravio vezne igrace Sarajeva amaterima, a ponovit cu i ono sto sam napisao jucer na lajvu "Kovačević je za Džafića Điđi Buffon".
milivoje
GospodinIzSarajeva
Svaka vam čast.Sinoć ste nas iskarali na terenu nema dileme..HUSREFE ODLAZI!!!
E.Car
Šta ti je Husref kriv??? Igrači su vam umislili da su zvijezde i to je problem!!!!
jaheto
Uslikajte nekad i poslije poraza. Ili uvedite rubriku, svlacionice poslije utakmice, na svakom stadionu. Kad pobjedis, rqspolozen si i za ciscenje...
m1rnes
jaro ne stoji ti prica,nisi u pravu
jaheto
Snimite nekad poslije poraza
zaboti janos
Pometase na terenu a boga mi i u svlacionici.
anes1921
Uvijek korak ispred svih!!! Ljubavi što te rodi klasa radnička!!!
fbigoal
Kapa do poda!!!
PapaStrumf
Veliki si Željezničare, svaka čast.
m1rnes
tako i treba,svaka cast
ajanbrrin
Bravo momci... Fgr.
krndija26
svaka čast! Ovako se voli svoj i poštuje protivnički klub. Ovako pokazuješ da si veliki!
ArminD
Gospodski gospoda na terenu i van njega
mahoni
Koji primitivni kreten
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.