11

Komentari (11)

bazaorao
Idi i pojacaj ekipu
Zoilomas
Niste znali nista reci kad se barca vrati u igru u drugoj nozi od 3-0 do 5-1 vec samo kad izgube pisate po klubu smetljari. Messi nece nigdje ici jer ima jos godinu dana ugovora pod prvo a da ce neko dati 500m za njega tu ste suludni.
redonly
Špekulise se da ga je kontaktirao Amaw i ubjedio da Grbavica treba da bude njegov novi dom. Minute nas dijele od transfera stoljeca.
tuanzebe
Ako on ode iz Barce ,mbape će doći jer bi jedino on mogao da nadoknadi njegov odlazak??
spectron
Govorili se i za C.R. da će završiti karijeru u Realu,da će mu Real obezbijediti bogovsku platu,pa ode na kraju u Juve...ništa čudno neće biti ni da Messi ode negdje,a da pri tome još koju paru nabaci na svoj "debitni račun" :)
Arnel925
Bježi Messi sa Titanika dok možeš jadan ne bio.
Ters
Sjajan igrač, najbolji svih vremena, ali čovjek jednostavno nije kapiten
Darkwood
Bravo to govorim godinama. Fudbaler za poželjeti ali nije za kapitena nikako. Nije vođa tima i gotovo. Daj mu loptu da igra fudbala i to je sve.
Mehaga
Golemo ste vi to sve saznali
frank_leone
Zaboravio si reci da su oni to "navodno" saznali haha
realno_govoreci
Ne ide nigdje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.