Izgleda da je sve gotovo: Procurili detalji najnovijeg sastanka Messija i Koemana!

Argentinac pred odlaskom

Izgleda da je sve gotovo: Procurili detalji najnovijeg sastanka Messija i Koemana!

Edmir Škorić

Lionel Messi sve je bliže odluci koja će šokirati sve u Barceloni, a navijači katalonskog kluba zbunjeno i pomalo uplašeno čekaju da se Argentinac oglasi.

Zahladnilo je između Barcelone i Messija, to je valjda svima jasno, ali niko još uvijek ne može da povjeruje da bi argentinski reprezentativac ovog ljeta mogao da ode iz kluba. No, ako ne nakon ove sezone, onda kada će otići?

Messi se očito zasitio, a neuspješna sezona i potpuni remont tima i cijelog stručnog štaba samo ga je dodatno pogurao u odluci da napusti Camp Nou, a karijeru nastavi u nekom drugom velikanu. Znate već da se spominju Inter i Manchester City, može da se pročita i o Real Madridu, Unitedu... Ali šta god Messi da izabere, bit će senzacija decenije.

Messi je navodno na posljednjem sastanku s Ronaldom Koemanom, novim trenerom katalonskog velikana, saopštio da odlazi i da je to njegova odluka. On bi navodno u narednim satima trebao da saopšti konačnu odluku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Što se tiče sastanka s Koemanom, mediji u Španiji tvrde da "nije bio neprijateljski, ali niti prijateljski". Koeman je kapitenu Barcelone rekao da će biti nefleksibilan i da će mu biti prioritet tim, a ne pojedinac. Na taj način je i Koeman donekle 'pomogao' Messiju da prelomi.

Sve u svemu, kraj jedne velike nogometne ere bliži se kraju, a na nama je da sačekamo i konačnu odluku koju će Messi, navodno, donijeti do kraja ovog dana.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ters
Sjajan igrač, najbolji svih vremena, ali čovjek jednostavno nije kapiten
9 10
spectron
Govorili se i za C.R. da će završiti karijeru u Realu,da će mu Real obezbijediti bogovsku platu,pa ode na kraju u Juve...ništa čudno neće biti ni da Messi ode negdje,a da pri tome još koju paru nabaci na svoj "debitni račun" :)
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti